O nama

Absolute distribution se bavi uvozom, veleprodajom i maloprodajom proizvoda iz oblasti pro ozvucenja, rasvete, studijske i DJ opreme kao i HiFi-a.
 
Profesionalna oprema za muzicare i zabavljacku industriju. Zvucnici, miksete, pojacala, mikrofoni, kablovi/konektori. Roto glave, svetlosni efekti ,laseri, sijalice, LED proizvodi. DJ CD i media plejeri, audio karte, koferi. Studijska oprema, kartice, monitori, mikrofoni. HiFi pojacala, AV risiveri, 5.1 sistemi,zvucnici.
Absolute music shop je muzicka online prodavnica u kojoj se mozete snadbeti vrhunskom, ali i jeftinom opremom iz oblasti pro audia, scenske rasvete, studijske opreme, muzickih insturumenata, DJ opreme i HiFi-ja. Iz svakog ovog segmenta nudimo i veliki izbor pratece opreme kao sto su: kablovi , konektori,gitarske zice koferi za opremu,sijalice, stalci itd.
Absolute music shop i tim strucnjaka nudi uslugu projektovanja i instalacija audio i svetlosnih sistema za: kafice, klubove, restorane , hotele i ostale javne ustanove. Veliki broj uspesno obavljenih projekata su garant kvaliteta.

Posebno bi naglasili ponudu iz oblasti HiFi-ja. Marantz, KEF, Roksan, BoseE, Onkyo, Yamaha, Mission i ostali HiFi brendovi se mogu naci u nasoj radnji.